BAZI | Analiza destinului, caracterului si a vietii

You are currently viewing BAZI | Analiza destinului, caracterului si a vietii

BAZI | Analiza destinului, caracterului si a vietii


Mefafizica chineza cuprinde 5 arte (Wu Shu), care de fapt sunt scoli. In aceste scoli se face pregatirea pentru viata reala, cea de zi cu zi.

Ca o paranteza, de multe ori m-am gandit la ce mi-a folosit mie sa invat Fizica Cuantica in liceu ? Nu era mai bine daca am fi facut un curs de ,,Cum sa comunicam cu cei din jur’’?

BaZi inseamna 8 caractere si mai este cunoscut si ca ,,Cele 4 coloane ale destinului”, fiind considerata cea mai complexa analiza a Destinului.

Bazi iti transforma data de nastere (anul, luna, ziua, ora) in 8 simboluri chinezesti, care impreuna formeaza 4 perechi de ideograme.  Astfel iau nastere 4 coloane/piloni exact asa cum vedeti in diagrama de mai sus.

Cu ajutorul acestor 8 ideograme se fac analize, interpretari, previziuni. Se calculeaza, interpreteaza si concluzioneaza interactiunea acestor simboluri pe anumite teme de interes cum ar fi: trasaturile, calitatile, suisurile si coborasurile din viata, jobul, directiile favorabile, culorile, relatiile cu cei din jur etc. Viata unei persoane cu suisurile si coborasurile ei pot fi descifrate cu ajutorul acestor caractere.

Astrologia chineza Bazi este un sistem de analiza al propriei persoane care te indeamna sa intelegi cine esti si cu bune si cu rele. El te ajuta sa-ti maximizezi caracteristicile pozitive, iar pe cele negative sa le intelegi, sa le accepti si sa le modelezi in avantajul tau.

Astrologia chineza Bazi ofera concluzii legate de o persoana (caracter, personalitate, probleme de viata). Ea este o metoda prin care-ti poti intelege problemele, astfel incat sa se poata formula solutii. Scopul este sa te concentrezi pe solutie dupa ce ti-ai inteles bine propria persoana.

Ca si concluzie, Bazi, este o stiinta, un sistem de calcul care te conduce catre o informatie codificata, pentru a carei descifrare ai nevoie de o cheie de cod. Cheia este interpretarea.

Leave a Reply